Welkom

Touwhuis van Adrichem verwerkt en verkoopt al sinds 1843 touw en touwproducten.
Al ruim 173 jaar is de belangrijkste activiteit het vervaardigen en leveren van traditioneel touwwerk.
Dit is tegenwoordig nog steeds voor het grootste deel degelijk, ouderwets handwerk, maar ook met moderne middelen en materialen.
Wij leveren een zeer breed assortiment kwaliteitstouwen van diverse materialen (van natuurlijke tot synthetische garens), voor verscheidene toepassingen (van hijsen en verbinden tot afzetten en verfraaien), in uiteenlopende sectoren (van watersport en offshore tot theater- en dierenbranche) en met verschillende uitstraling (van klassiek tot modern). Het selecteren van het juiste product en vergelijken van alternatieven is complex en vergt de nodige vakkennis en ervaring.

Wij adviseren u graag.

 

[su_column size=”1/1″ center=”yes”]    [/su_column]

De touwslagerij is vermoedelijk een der oudste bedrijven, maar helaas ook een van de snelst verdwijnende bedrijven.
Touwhuis van Adrichem is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel touwhuis waarin niet alleen het touw op ambachtelijke wijze bewerkt wordt,maar waar ook tal van touwproducten en accessoires te verkrijgen zijn.
Touwhuis van Adrichem is gevestigd in Alblasserdam, één van de centra voor bouw en onderhoud van schepen langs de grote rivieren.
Wij zijn sinds een aantal jaren gevestigd in een modern bedrijfspand, dat een onderkomen bied aan onze door de jaren heen in eigen beheer speciaal ontwikkelde machines en werktuigen.

Kom langs en bezoek gelijk onze showroom en profiteer van geweldige kortingen. Het meeste touw hebben wij in bewerkte of onbewerkte vorm direct op voorraad.

Bijna alles is mogelijk.